2009. augusztus 4., kedd

Már megint mennyi idő eltelt....

lusta dög vagyok, valahogy elszállnak a napok semmittevéssel. Szégyellem is magam, szakdogát akartam írni, és múzeumokat látogatni, erre csak süttetem a hasam. Időnként a Hajós Alfrédban vagyok fellelhető, nem ám úszok, csak a medence falán való lógást gyakorolom. Gócával úgy döntöttünk, hogy ebből megpróbálunk olimpia számot fabrikálni. Aztán ott van még a PASO koncertre járás, ha valahol Budapesten van valami hát megpróbálok ott lenni. Meg persze a lányokkal való találkozgatás is valami ilyesmi, egy kis csacsogás és kávézás mindig jól esik Krisztivel, Ágival, és Barbival.
És a nekem fontos dolgokról való híradást is hanyagoltam. Michael Jackson halál, egy zenei zseni távozott. Úszó világbajnokság Rómában, hát a fiúk, mármint a vizilabdások 5.-ek lettek, igazán szép teljesítmény egy ilyen fiatal csapattól, lesz ez még arany is. Aztán Hosszú Katinka és Gyurta Dani aranya, meg az a bronz is, meg persze Cseh Laci aki szinte a kórházból kilépve képes volt megint érmeket gyűjteni, hogy szeretem én ezt a sportot. És jővőre megint nálunk az eb, talán megint ott leszek önkéntesként, 2006-ban is remek volt. Volt egy szuper fórum találkánk Taliándörögdön, klassz kis falu, Zsuzsáék háza pedig lenyűgöző és a lányokkal is nagyon jó volt találkozni. Meg július közepén volt egy fesztivál ahol a szakmai gyakorlatom töltöttem, gyönyörű példája volt a szervezetlenségnek és egy rendezvény teljes dugába dőlésének, kissé megviselt lelkileg, olyanokat kértek rajtam számon amihez semmi közöm sem volt. De megisemertem néhány csoporttársam, így a végzéshez közeledve ez nem kis teljesítmény. Most meg Siófokon süttetem a hasam, még vasárnapig. És Niki is elköltözött Londonba, hát van ez így hogy valakinek elege lesz.

1 megjegyzés:

  1. Szóval lógni jársz a Hajós Alfrédba?:)

    Nem is tudtam, hogy jövőre megint nálunk az úszó eb.

    Michael Jackson-ra most is elég sűrűn gondolok még, nagyon rossz, hogy ő már nincs:( Erre a szép stockholmi Jacko megemlékezésre Ancsu hívta fel a figyelmem:
    http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM

    VálaszTörlés