2009. február 1., vasárnap

Winter Fest

Öjbergetbe mentünk egy kis havas kiruccanásra. Kb. 20percre van busszal Vaasa-tól. A Vaasa University parkolojóban kezdtek gyűlni a városban tartózkodó cserediákok, kb. 150en indultunk neki a téli kalandnak. Téli sportok és egy kis sütögetés volt beigérve. Kipróbáltam a sífutást, persze én nem futkorásztam csak szép lassan sétáltam, életemben először volt síléc a lábamom, de élveztem, igazán kellemes volt. Ha ilyen helyen laknék biztos gyakran űzném ezt a sportot szép a természet körülötted és a testmozgás is jó móka.Aztán pedig a sledginget próbáltam ki, ami igazából szánkázás egy darab műanyagon. Csak itt egy kicsit nagyobbak a dombok, nagyobb a sebesség és így viccesebb az egész. Hamar elrepült a nap. A hétvége pedig pihenéssel telt. Az utolsó képen Jan, Tina, én, Alíz, Szandi, Márk és Kerstin

6 megjegyzés:

 1. sífutás állat!
  itt csak kis halott állatok kis lábai lógnak ki a síkabátokból.

  VálaszTörlés
 2. oh, Timi! de jó volt neked...imádok síelni (1x voltam eddig életemben, de rögtön beleszerettem XD)

  használj ki minden ilyen alkalmat (helyettem is)!!!!

  p.s. örülök, hogy tetszettek a sünik XDD

  VálaszTörlés
 3. Hű, micsoda terjedelmes beszámolók, tök jó!:) Holnap majd visszaolvasok. Azt a mosógép felhívós sztorit már olvastam, jópofa:))

  Nola

  VálaszTörlés
 4. Én sajna nem tudok síelni, de szívesen kipróbálnám én is.
  Jó lehetett nagyon ez a kis kiruccanás!:)

  Nola

  VálaszTörlés
 5. Timi!
  Egyre jobban vágyom oda. Imádom a telet, a havat, tudok síelni. A sífutást ugyan még nem próbáltam, de régóta szeretném kipróbálni.

  Nem cserélünk helyet?

  Heni

  VálaszTörlés
 6. ezek a srácoklányok a képen ugye olyan jófejek is, mint amilyen kedvesen mosolyognak? remélem a társaságot is élvezed!

  gócával a ruhatárban mi tényleg csak kis döglött állatok síkabátokból kilógó lábai miatt gondolunk a síelésre..:S siralmas:(

  VálaszTörlés